Ezért küldhetnek behajtó levelet?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Anyukám telefonjára érkezett egy üzenet, hogy forgatásra hívnának, amihez kérik az adószámomat, nevemet. Anya el is küldte. 17-24ig lett volna a forgatás, 6000ft-ért. Előtte 2nappal megbetegedtem, ezért mondtam anyának, hogy nem biztos, hogy el tudok menni. Ő elment továbbképzésre, és neki reggel küldtek egy sms-t, hogy hova, mikor kell menni. De ezt anya nem mondta el nekem, csak amikor hazajött 16-kor.(a forgatás napján) Én még mindig beteg voltam, ezért amint lehetett megírtam nekik, hogy mi a helyzet. (Tudom, hogy előbb kellett volna...) Ezután felhívtak, hogy amiért nem jelentem meg, a NAV-tól kártérítő levelet fognak küldeni. Nem írtam alá semmilyen szerződést, még csak nem is találkoztam velük. Szerintetek tényleg fognak küldeni? Mi ilyenkor a teendő? (nyilván az lett volna a helyes, ha elmentem volna, mert még kedvem is volt hozzá) Kérlek segítsetek!!2013. okt. 1. 17:38
1/4 anonim válasza:
Az ég világon semmi sem fog történni. Az SMS nem hivatalos értesítési forma, senkit nem érdekel. Munkaszerződésed pedig nincs gondolom....
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod! kicsit megnyugodtam...
2013. okt. 1. 18:24
3/4 A kérdező kommentje:
a munkáról pedig nincs semmilyen általam aláírt szerződésem
2013. okt. 1. 18:25
4/4 anonim válasza:
Valaki szélhámoskodott veled, én az édesanyád helyébe az adószámodat sem adtam volna meg. Ki tudja, hogy kik és mire fogják felhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!