TEÁOR szám ideglenes árusításhoz? Rendezvényen, dobozos sör, chips mogyoró, üdítő később szeretnék kimért bort és szenvicseket
Figyelt kérdés
TEÁOR számra lenne szükségem városban ünepségek alatt szeretnék dobozos sört chips-t szotyola-t mogyorót-t
tökmagot
nekem nincs végzettségem jelenleg vállalkozó vagyok vaterás kereskedő
ideglenes alkalmazottam rendelkezne minden papíral
#TEÁOR #Rendezvényen
2013. szept. 22. 19:44
1/1 anonim válasza:
Úgy keresd, hogy "Palackozott italok, csomagolt élelmiszerek piaci árusítása"
Ez magába foglalja, hogy rendezvényeken, stb. is kitelepülsz, a nav szempontjából viszont mindegy, hogy ez alkalmankénti lesz-e, vagy ettől kezdve sorra járod a környék összes piacát és minden nap árusítasz valahol.
Figyelj oda, hogy a vám-osok részéről a "jövedéki termékek forgalmazási engedélye" is meglegyen, mert a sör ebbe a kategóriába tartozik. A szendvics viszont nem fog beleférni, mivel nem "gyárilag előre csomagolt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!