Utcai zöldséges /üzlet nélküli/ kötelezett pénztárgép használatra?
Sziasztok!
Egyéni vállalkozó vagyok és őstermelő. Az utcán bérlek egy
helyet, ahol zöldséget-gyümölcsöt árulok. Eddig nyugtát adtam mindenről, semmilyen hatóság ebbe az ellenőrzések alatt nem kötött bele. Sajnos sem a könyvelő, sem én nem jutottam megoldásra abban,pedig utána járt rendesen több helyen is,hogy akkor most nekem kötelező -e használnom pénztárgépet. Áramot nem tudok kivinni a helyre. A könyvelőm tanácsolta, hogy azért kérjünk egy kódot, /akire vonatkozik tudja, hogy mi az/ amíg ezt hivatalosan nem tudjuk pontosan. Én nem szerettem volna, mondtam, hogy nem..így nem kértünk, mert szerintem nem vagyok kötelezett ez után sem..Tudom, hogy ezt nem itt kéne megkérdezni... sokan mondanátok, de sajnos sem leírva nincsen teljesen érthetően, a szervünk sem tudja a választ... már sok féle választ kaptunk személyesen és telefonon is, ezért gondoltam hátha van valakinek személyes tapasztalata vagy esetleges leírt papírja erről..
Köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!