Miért van az hogy a prostituáltak feketén dolgoznak és így hirdetik magukat? Nem büntetik meg őket adócsalásért?
Nekem szakmám van, nem dolgozok drágán, de nem hirdethetem magam hogy munkát vállalok mert a vállalkozók feljelentenének.
Én a prostikkal ellentétben kb 1000ft-ot keresnék óránként nem pedig 10.000et.
Azért foglalkozok vele mert fekete munka és illegális.
Szegény hülyéket kihasználják és egy rakás pénzt tesznek el a semmiért mert a szex nem olyan fontos mint az hogy elmenj fodrászhoz, kifestesd a lakásod, vagy éppen vágass egy disznót.
"Én a prostikkal ellentétben kb 1000ft-ot keresnék óránként nem pedig 10.000et.
"
Kereslet-kínálat. Mindennek annyi az ára,amennyit kifizetnek érte. Kérj Te is 10.000 Ft-os óradíjat, meglátjuklesz-e munkád. Ha az ezredik prosti is kérhet 10.000 Ft-ot óránként,lehet,hogy még alá is becsüli az áru értékét.
Az okosabbak nem úgy hirdeti magukat hogy arra egyértelműen rá lehessen húzni hogy prostitúció. Többségük inkább társkereső hirdetést ad fel amiben azt írja hogy "nagylelkű partnerét keresi" vagy hasonlók. Akik meg prostikhoz járnak, tudják hogy ezek mit jelenteken.
Mivel a prostiknak kp-ban fizetnek, semmi nyoma nem marad a pénzmozgásnak, tehát ha nem látja a rendőr hogy a kucsaft átadja a pénzt aztán közösülnek, akkor nem lehet vele tenni semmit.
A közösülés önmagában nem bűncselekmény ahogy a pénzátadás sem. Csak a kettő együtt számít prostitúciónak.
és az nem zavar, hogy a fodrásznál, kozmetikusnál stb... nem kapsz számlát?
pf
valamint komolyan gondolod, hogy akik fizetős lányhoz járnak, azok szegény, szerencsétlen emberek?
mert szerintem senki nem kényszerítő őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!