Még nem jött meg az adó-visszatérítésem. Miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok! utolsó nap adtam le az adóbevallásomat, de még nem érkezett egy forint sem. Nem kaptam értesítést sem. Könyvelö által lett csinálva, szóval nincs benne hiba, át is néztem az adatokat. Mi lehet a gond? mit lehet ilyenkor tenni? köszönöm a válaszokat.2013. júl. 26. 14:47
1/2 anonim válasza:
Számos oka lehet hogy eddig miért nem küldték.
Ezért érdemes felhívni őket telefonon és elmondani, hogy még nem érkezett meg a visszatérítésed, és érdeklődnél mikor várható.
Ha gond van, megfogod tudni..
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) nem fognak elhajtani? mert többször tapasztaltam már telefonos "kisasszonyoknál" hogy nem igazán tudják az illemet :)
2013. júl. 26. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!