Cégautó adót kell fizetni az amortizációból már kiment személyautók után?
Figyelt kérdés
Az autók a cég nevén vannak. De már 2 autó le lett 0-ra értékcsökkentve.2009. okt. 15. 13:12
1/3 anonim válasza:
A cégautóadónál nem számít, hogy van-e még nettó értéke a személygépkocsinak. Fizetni kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Én most kerültem a céghez. Az előző könyvelő szerint nem kellett rá fizetni, mert nem számolunk már el az autóra költséget, értékcsökkenést sem.
Szerintem is fizetni kell, ezért gondoltam hogy másokat is megkérdezek ez ügyben.
2009. okt. 15. 13:20
3/3 anonim válasza:
Nem számolt el költséget? Üzemanyagot sem, karbantartási költséget sem? Téli gumit sem? Motorolajat sem? Ablakmosó folyadékot sem? Tehát tényleg SEMMIT?
Ha így van, akkor igaza lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!