Elakadt az USA-ból rendelt csomagom?
A priority (air) mailhez kellett, hogy kapjál egy "tracking numbert", azaz egy rakszámot.
Azt írd ki vagy küldd el nekem és akkor látjuk majd hol a csomag.
Amúgy a tengerentúli csomagok legritkább esetben érnek ide 7-11 nap alatt. Az csak a duma. A valóság inkább a 3 hét.
A nemzetközi csomagok rakszáma nem csak "USA-n belül" él, mivel nemzetközi.
Ez a tracking, amit küldtél viszont még nincs MO-n, az 100%. Sőt, ahogy én elnézem ez nekem nagyon is egy USA-n belüli, helyi küldeménynek az azonosítója.
Én rákérdeznék még egyszer az eladónál, hogy biztos jó trackinget küldött-e.
Illetve ha én nézek el valamit akkor majd a posta.hu -n tudod nyomonkövetni a csomagot, DE CSAK AKKOR ha már beérkezett az országba. Előtte nem.
LN456711679US
Delivered
June 5, 2013, 9:22 am
FOUNTAIN VALLEY, CA 92708
International Letter
Arrival at Unit
June 5, 2013, 5:54 am
Processed at USPS Origin Sort Facility
June 5, 2013, 1:39 am
ANAHEIM, CA 92899
Depart USPS Sort Facility
June 5, 2013
ANAHEIM, CA 92899
Processed at USPS Origin Sort Facility
June 4, 2013, 6:58 pm
ANAHEIM, CA 92899
Accepted at USPS Origin Sort Facility
June 4, 2013, 5:43 pm
WESTMINSTER, CA 92683
Shipment Accepted
June 4, 2013, 2:45 pm
1000%-ra mondom, hogy a sima mezei reg. airmail szám nemzetközi szinten nyomonkövethető. A feladó országban addig, amíg elhagyja azt, majd MO-n onnantól, ha beérkezett.
Itt egy példa a sajátjaim közül:
RF146207891SG
Egy kínai sima mezei levél. Semmi extra. Nézd meg a posta.hu -n miként logolják.
Már hogyne tudnád beütni - ha megnézed az általam megadott rakszámot akkor az is több, mint 10 karakter.
Ugyan ott kell beütni, mint a többit, főoldalon nyomonkövetés. De amíg nincs az országban addig pirossal ki fogja írni, hogy nem találja. Amint beér az országba akkor fog megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!