Elveszítettem az adókártya igazolásom. Mikor jön meg az adokártyám?
Figyelt kérdés
18 leszek szeptemberben. tavaly nyáron csináltattam adókártyát mert munkalehetőséget kaptam. kaptam egy adókártya igazolást, amit azóta sikerült elveszítenem. az adókártyaszám meg van a mobilomban, mert leírtam oda. az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor mi a teendő amikor az adókártyám se jött ki és az igazolást is elvesztettem...valamint mikor jön meg az adókártyám2013. jún. 22. 22:59
1/9 anonim válasza:
ballagj be a NAV-ba, adnak egy ideiglenest, ingyen (ott megvan) és ha nem találod meg, kb 2000.- egy új.
2/9 A kérdező kommentje:
de nekem nem az adókártyám veszett el, hanem az adókártya igazolásom, ami egy lap lepecsételve és ellátva az adószámommal
2013. jún. 23. 11:16
3/9 anonim válasza:
Egy éve igényeltél adókártyát, ami nem érkezett meg, és még csak most jut ez eszedbe? Hát ha ennyi idő alatt nem jött meg, akkor az már nem is fog. Menj be a nav-hoz, és érdeklődd meg ott, hogy ilyenkor mi a teendő.
4/9 A kérdező kommentje:
eddig is a fejemben volt, de megkérdeztem osztálytársaimtól és 2 ember is azon a nyáron csináltatott, és azóta se jött meg, nekem se , nekik se. elvileg alapanyag hiány van. nem tudom hogy most is az van e vagy nem ...
2013. jún. 23. 17:18
5/9 anonim válasza:
A számítógépükben benne van, hogy adtak igazolást. Adnak egy új igazolást, ami ugyanolyan értékű ugyanúgy lehet használni, ahol kell, mint a kártyát.
6/9 A kérdező kommentje:
ohh, imádlak, köszönöm!! azt még megtudnád mondani, hogy hogyan tudom megszerezni azt az igazolást?:) úgyértem hova menjek?:)
2013. jún. 23. 17:48
7/9 anonim válasza:
Igen, akkor valószínű, hogy amiatt nem kaphattál, ez esetben náluk is benne van a rendszerben, hogy már igényeltél. Adnak egy új igazolást, és kész.
8/9 anonim válasza:
Az állandó lakhely szerint illetékes NAV-hoz kell menni - ezt nyomozd ki a neten, neked hol van.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ!!!!!:)))
2013. jún. 23. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!