Adó! Kiderült, hogy 2007-ben és 2008-ban amikor diákmunkásként dolgoztam nem csináltam adóbevallást erről a két évről. Hogyan tudom bevallani őket?
Figyelt kérdés
Van ügyfélkapu regisztrációm, már használtam is, milyen adatlapokat kell kitöltenem és mire figyeljek oda? NAV-tól már meg van, hogy mennyi bevételem volt akkor, illetve minden le van írva amire szükségem lehet, csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy milyen adatlapot kell kitöltenem.2013. jún. 2. 11:19
1/1 anonim válasza:
A 2007 évi bevallást a 0753 számú, a 2008 évit 0853 számú bevalláson kell pótolni.
A NAV honlapjáról letöltöd az ÁNYK nevű általános nyomtatványkitöltő programot, ha ez sikerült, ugyanott kikeresed etz a két nyomtatványt, és azokat is letöltöd. Az ÁNYK-ban utána szépen meg tudod nyitni, és kitölteni. Ha a kitöltési útmutatókat is letöltöd hozzá, lesz segítséged. Ha nem birkózol meg vele, írj priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!