Most készült el a bevallásom. Nincs csekkem, és fizetnem kell. A befizetésnek is május 21 a határideje? Max.3 nap múlva lesz csekkem.
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 00:00
2/5 anonim válasza:
Igen.
vagy átutalsz.
Én egyik évben 1 nappal később adtam fel a csekket (40 ezer volt a fizetendő adó), késedelmi kamatot nem számoltak fel, mert nem lett volna nagy összeg. Viszont kaptam egy levelet, miszerint a felajánlott 1%-ot nem annak a szervezetnek adták amit megjelöltem, mert annak a feltétele az adó időben megfizetése, tehát olyan volt, mintha nem rendelkeztem volna az 1%-ról.
3/5 A kérdező kommentje:
Utaláshoz kell valami saját kód, vagy csak simán a számlámról utalok a Navnak, bár még számlaszámát sem tudom. Ma mindenképp próbálom hívni őket, de nem nagyon bízom benne, hogy sikerül elérni őket. Még egy kis infó jól jönne.
2013. máj. 21. 06:02
4/5 anonim válasza:
Utalásnál:
A jogosult neve: NAV SZJA beszedési számla
A jogosult száma: 10032000 - 06056353
Közlemény rovatba írd be a saját 10-jegyű adóazonosító számodat!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2013. máj. 21. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!