Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Kapott valaki mostanában apeh...

Kapott valaki mostanában apeh folyószámlát?

Figyelt kérdés
úgy veszem észre iszonyat szarban a haza. a környzetünkben nagyon sokan kaptak adó folyószla kivonatot és lám lám mindenenkinek hoznak ki tartozást. általában a birság és a késedelmi kamat a menő. ilyet régen soha nem tapasztaltam. ott próbálnak meg mindenkit átvágni ahol tudnak.
2009. szept. 21. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor lehet én vagyok a kivétel : sem folyószámlát nem kaptam, sem bírságot, sem késedelmi kamatot...
2009. szept. 22. 03:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ha a folyószámlából tudod meg, hogy megbírságoltak, az régen rossz. A késedelmi kamat csak akkor szokott lenni, ha valamilyen adónemet nem határidőben fizettél ki, hanem utána. Nekem nincsenek rossz tapasztalataim általában az APEH folyószámlával, bár találtam már olyan tételt, amit tévesen duplán könyveltek le, programhiba volt, de helyretették. Aki regisztrálva van a magyarország.hu ügyfélkapun, annak nem újdonság a folyószámla, bármikor letöltheti. Ellenőrizd a tételeket, hogy jogosak-e.
2009. szept. 22. 09:17
 3/4 anonim válasza:
100%
Kaptam. 0-ra jött ki a tartozásom.
2009. szept. 22. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:
73%
Kaptam, 369 Ft tartozással.
2009. szept. 22. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!