Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mi a pontos összeg ami alatt,...

WestLine kérdése:

Mi a pontos összeg ami alatt, nem kell adózni? Vatera-teszvesz stb.

Figyelt kérdés

Üdvözletem Mindenkinek!

Külföldről hozatok be és Vaterán adok el.

Mi az az összeghatár aminél meg kell állni hogy ne kelljen fizetni?

Mert hallottam, hogy 600000e,de hallottam már 500000e forint értéket is.

Kérem, ha tudja valaki a pontos összeget örülnék neki, ha megosztáná.

Gondolom sok embert foglalkoztat a dolog mivel mindenkinek jól jön egy kis plusz pénz.

Válaszokat Előre is köszönöm!Szép Napot-Estét Mindenkinek

2013. ápr. 4. 13:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Iparűzési adó akkor kell ha nincs főállásom nem? A kamara díjat tudom,hogy ell fizetni ezen kívül évente kb 6000ft ha jol tudom.
2013. ápr. 9. 08:29
 12/15 anonim ***** válasza:

"Én ugy hozatom a cuccokat,hogy nem kell vámot fizetnem"

Vagyis csempészel. Egy ellenőrzéskor nem fogják elfogadni hogy mind 22 euró alatti volt. Akkor is kell nullás igazolás, hívd fel a vámot és elmagyarázzák.

A korábban írtak mindegyikét kell fizetni. Ha főállásban vagy, akkor is.

2013. ápr. 13. 00:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyébként meg kérdezz meg egy könyvelőt, ha hivatalosan akarod csinálni, nem fogod tudni nélküle.
2013. ápr. 13. 00:20
 14/15 anonim válasza:
Engem nemrég büntettek meg 200.000ft ra nem adtam nyugtát a vaterán :(
2013. máj. 29. 16:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Havi 3500Ft-ot fizetek a vállalkozásra, semmi mást nem kell, nem rég kezdtem! 3,5 millióig 0 a nyereségadó, a fölött 20%, 2 millióig a TB 0, a fölött 9%-a a nyereségnek, banki költség 0, csak a külföldi utalásokra kell fizetnem, pénzfelvét, belföldi utalás stb. díjmentes, nincs számlavezetési díj sem! Nyilván majd váltok "KFT"-re, ahol fix 20%, de nincs adómentesség (ez x összeg felett érdemes erre váltani! Mikor kiveszem a pénzt már nem terheli adó, a fentieket kell kifizetni egyszer és ennyi! Áfára 27 millió bevétel felett kötelező regisztrálnom! Számlát nem kötelező adni, de excelben szoktam írni, hogy átlássam a dolgokat mikor könyvelek! Mellette 20órát dolgozom egy héten, hogy legyen lakbérre, rezsire, ruhákra, bio élelmiszerre, bulira, heti 20órából ezeket tudom fedezni!

Nem egyszerűbb lenne így? :)

Megmerem kockáztatni, hogy több adó folyna be..

2013. dec. 17. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!