Segítene valaki aki vendégházat üzemeltet?
Javaslom, hogy ezeket nézd át, és ezekből kiindulva mindent olvass el amit fellelsz.
Konkrétan a vendégházakról nincs tapasztalatom, mi hasonló köröket egy képespusztai kulcsosházzal ill. nomád táborhellyel futunk. A tapasztalat eddig az, hogy (tisztelet a kivételnek pl katasztrófavédelem és egyes kérdésekben ántsz) teljesen fogalmatlan minden hivatal, csak a sablonjaikat hajtogatják, és ha te magad nem olvastál utána, hogy törvényre/paragrafusra/bekezdésre pontosan mit akarsz vagy mire vonatkozik a kérdésed akkor nekik bizony az a legtisztább ha bekérik tőled egy 5 csillagos hotel dokumentációját! (Vélhetőleg ez így a legtöbb hivatalnoknak egyszerűbb és kevesebb kockázattal jár, mint elvégezni a munkájukat és vállalni is azért a felelősséget.)
Szia, nagyon koszi a valaszod.
A linkeket atnezem...a masodikat mar ismertem, arra mondta a nav ugyfelszolgalata, hogy hat ize nem tudja. Jo fej. :) mindenesetre nem nagyon szamitottam masra.
Azota talaltam meg egy hivatkozast, ami lefedi azt is, amit az apeh mondott. Szerintem ahhoz fogom tartani magam, meg keresek meg 1-2 embert hatha tud vki valamit.
Hat igen, erdekes, hogy nem ertik, amikor azt mondom vendeghaz. Ez se nem panzio, se nem szalloda, csak egy nyaralo, amit kivesznek emberek, amiert fizetnek. A rohej, hogy sokan csinaljak, es sokan hasznaljak. Akkor miert kell ezen ertetlenkedni?
De ugy vagyok vele, hogy ha masok osszehoztak, nehogy mar en nekem ne sikeruljon! :)
Varok meg tippeket, hatha mas is megosztja a tapasztalatait ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!