SOS keresnék online, vagy ingyenesen letölthető könyvelő-programot egyszeres könyveléshez. Találok ilyent a neten? Holnap éjfélkor lejár a bevallási határidő, ezért sürgős! Kettős könyvvitelhez találtam programot, de erre nem.
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 17:21
1/3 anonim válasza:
Bárhonnét letölthetsz ingyenesen u.n. demo-változatot, kipróbálásra. Ahol a kettős könyvvitelt találtad, ott találsz egyszerest is. Pénztárkönyv a neve.
Ezeknek a demoknak az a hátrányuk, hogy csak korlátozott mennyiségű adatot tudsz belepakolni, hiszen ezek csak arra jók, hogy ha tetszik a működésük, akkor az éles változatban használható programot tőlük veszed, és nem máshonnét.
Egyébként miért gondolod, hogy majd a teljes programot valakitől megkapod ingyenesben. Hiszen akik ezeket a programokat készítik, bizony nagyon sokad dolgoznak rajta, rengeteg munka, és főleg szaktudás van benne.
Te ha pl. felépítenél saját költségeden egy családi házat, odaadnád valakinek csak úgy ingyenben, hadd vigye?
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, már találtam!
2013. febr. 25. 08:50
3/3 legyen válasza:
Én is azt keresek. Hol találtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!