Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan javítsam ki az adóbeval...

Hogyan javítsam ki az adóbevallásom, ha már elpostáztam a NAV-nak? Önrevízió?

Figyelt kérdés
Mi a teendő, ha elpostáztam már az adóbevallásom, de most vettem észre, hogy egy sort nem töltöttem ki? Hogy készítem az önrevíziót?
2013. febr. 14. 06:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Akkor most várj egy pár hetet, mert ha a feldolgozás miatt "Hibás bevallás"-nak minősül, akkor hibaüzenetet fogsz kapni, és az esetben önrevíziózni nem lehet, csak a hibás bevallásra u.n. "javító bevallást" küldeni.

Ha nem kapsz hibaüzenetet levélben, vagy ügyfélkapun keresztül, akkor ugyanazon a nyomtatványon, csak az elején van egy lehetőség x-elni (kb. a közepén), hogy önrevíziózol. Még egyszer kitöltöd, tisztességesen, minden sort, és beküldöd nekik ismét.

Május 20-ig még van időd. Persze nem kell annyit várnod, 2-3 hét alatt ha nem kapsz hibaüzenetet, küldheted nekik az önrevíziót.

2013. febr. 14. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!