Ha Szlovákiába rendelek USA-ból elektronikai cuccokat (mondjuk laptop alkatrészek nagyobb értékben), megvámolják?
Ott is van ilyen törvény, mint MO-on? Ha USa-ból rendelsz, x összeg felett vám és sima postán vagy átjön vám nélkül (ha szerencséd van), vagy nem?
Jó lenne, ha olyan valaki írna, aki Szlovákiai és rendelt már többször cuccot, szóval jártas a dologban.
Egyébként nem azért mondom, de ha ebayről rendelek UNTESTED TELEFONOKAT, ami mondjuk 100 EUROba kerül,de van benne 10db egyenként 100 EURO UNTESTED telefon... akksi meg minden tartozék nélkül.
Szóval alkatrésznek van eladva is, át van utalva a 100 EURO és rá is van írva, hogy untested, 100 euro...
Ezen mit fognak meg? Őszintén? Ők tesztelgetik és majd eldöntik ők, hogy mennyit is ér az annyi? Még mielőtt én megkapom???
Eleve mi van, ha a 10 telóból 3 telót össze lehet építeni? És jó, akkor én nyerek rajta, de nekem kell vele szenvednem, de épp ha nem jó szériát fogok ki, veszíthetek is.
És erre majd bárki szerint is a vámos azt fogja mondani, hogy EZ NEM ENNYIT ÉR??
Mert én beküldöm neki az átutalást, megnézi, hogy untested..... Eleve ki sem tudja próbálni. Vagy majd kimegy a Józsefvárosra, vesz hozzájuk akkut és egyenként megnézi, mi van?
Vagy mégis mi a meglátásotok?
Nem a nagy okosokat kérdem, akik fújják itt a hatalmas okosságot, hanem olyat, aki ért is hozzá.
Az okosságból köszönöm, nem kérek.
És igen, tudom, ha 100 euro, akkor majd kell rá vagy 30%-ot fizetnem, nincs is ezzel gond, a kérdés a kérdés.
Mekkora egy fa.sz csíra vagy. Minek segítsünk ha úgysem fogod fel csak viszed a saját fas.zságodat?
Marhára nem úgy megy ahogy a kis buksid elképzelte...
Majd jól megbüntetik, aztán megérti ez a kis idióta.
5 éven belül BÁRMIKOR büntethetnek, de higgye csak, hogy megúszta. :D
Minden bizonnyal megbüntetnek. :) :)
Nyomjátok csak a sódert, senkit nem érdekel.
Ti aztán nagyon értetek hozzá.
5 éven belül? És ugyan mivel? :)
Röhögnöm kell ezen a sok baromságon.
Tegnap ráadásul vámügyintézővel beszéltem és elmondta, hogy mennek a dolgok.
Szóval, köszönöm a segítséget, de minden megoldódott. :) :)
Ti meg csak fizessetek +27%-ot és vámot.
Orbán és Matolcsy barátotok majd zsebre rántja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!