Mennyi idő álláskeresési járadékra vagyok jogosult?
Figyelt kérdés
A munkáltatóm által kiadott igazolólapon ez áll:
"A munkaviszony megszűnésének idppontját megelőző négy naptári negyedév kedző napjától számított négy teljes naptári negyedévben elért azon hónapoknak a száma, amelyekben a munkavállalónak volt járulék alapja: 2 hónap. A járulékalap összege 360.000 Ft"
Ez azt jelenti, hogy csak 2 hónapig kaphatom az álláskeresési járadékot? Ebből megállapítható, hogy mennyi lenne az összege?
Pedig kivettem 2 hónap szabit és 2 hónap volt a felmondási idő. Akkor miért nem 4 hónap?
GYES-ről visszatérve rúgtak ki, előtte GYED-en voltam.
2013. jan. 15. 12:30
1/2 anonim válasza:
Ket honapig szabin voltal es utana meg 2 honapot dolgoztal?
2/2 A kérdező kommentje:
Két hónap szabi, és két hónap felmondási idő, de azt nem kellett ledolgozni, bár kifizették.
Tudsz segíteni?
2013. jan. 15. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!