Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A létező összes igazolványomat...

A létező összes igazolványomat elhagytam, egy születési anyakönyvi kivonatom maradt. Mennyibe és hogyan csináltathatok újakat?

Figyelt kérdés
A szüleim tudta nélkül menne? És mennyibe kerülnének fejenként? Taj kártya, személyi, lakcím, diák, adókártya, OM-azonosító.
2013. jan. 12. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Elmultal 18? Akkor nem kell szulo, egyebkent Igen.
2013. jan. 12. 16:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem múltam el.
2013. jan. 12. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Remélem, azért legalább a rendőrségen bejelentetted, hogy tudjál egy jegyzőkönyvet mutatni, ha visszaélnek vele.

Vagy különben ne csodálkozz, ha esetleg évek múlva keresnek egy többmilliós kölcsön miatt, amit TE vettél fel...

2013. jan. 12. 18:22
 4/5 anonim válasza:
Az előttem kommentelő-nek teljesen igaza van, Cselekedj mielőtt v alaki meg találja és vissza él vele!
2013. jan. 20. 00:32
 5/5 anonim válasza:
Ja,és szerintem szólj a szüleidnek
2013. jan. 20. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!