Most akkor engem elküld vagy mi lesz?
Figyelt kérdés
3,5 éve dolgozom ugyanott, babát szeretnék,de egész végig táppénzen kell lennem,mert veszélyeztetett leszek,ez már biztos,most akkor el fog küldeni a fönököm,vagy el kell mennem munkanélkülire?2009. aug. 27. 15:03
1/4 anonim válasza:
Nem küldhet el,vehet fel helyetted mást esetleg,hogy pótoljon.Munkanélkülire meg ne menj már terhesen!Ha mégis bepróbálkozna hogy elküld,mert táppénzre mész orvosi javaslatra,akkor munkaügyi bíróság!
2/4 anonim válasza:
Szerintem el se mondd, hogy terhes vagy, majd csak akkor, ha ott a kiskönyv és a táppénzes papir a kezedben. Jótanács hidd el. Nekem is munkaügyi perem van, pont ezért. Ne hagyd magad!!!
3/4 anonim válasza:
Szerintem se mond el a babát. Menj el táppénzre és kész. Amikormmár ott vagy, akkor esetleg bemész és elmondod mi a helyzet. Táppénz alatt nem rúghat ki.
4/4 anonim válasza:
úgy ahogy írják. Szó nélkül táppénz, azalatt nem rúghat ki, utána meg vissza kell hogy vegyen, de sajnos általában 1 hónap után kirúgják a nőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!