Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Most akkor engem elküld vagy...

Most akkor engem elküld vagy mi lesz?

Figyelt kérdés
3,5 éve dolgozom ugyanott, babát szeretnék,de egész végig táppénzen kell lennem,mert veszélyeztetett leszek,ez már biztos,most akkor el fog küldeni a fönököm,vagy el kell mennem munkanélkülire?
2009. aug. 27. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem küldhet el,vehet fel helyetted mást esetleg,hogy pótoljon.Munkanélkülire meg ne menj már terhesen!Ha mégis bepróbálkozna hogy elküld,mert táppénzre mész orvosi javaslatra,akkor munkaügyi bíróság!
2009. aug. 27. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem el se mondd, hogy terhes vagy, majd csak akkor, ha ott a kiskönyv és a táppénzes papir a kezedben. Jótanács hidd el. Nekem is munkaügyi perem van, pont ezért. Ne hagyd magad!!!
2009. aug. 27. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem se mond el a babát. Menj el táppénzre és kész. Amikormmár ott vagy, akkor esetleg bemész és elmondod mi a helyzet. Táppénz alatt nem rúghat ki.
2009. aug. 27. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:
úgy ahogy írják. Szó nélkül táppénz, azalatt nem rúghat ki, utána meg vissza kell hogy vegyen, de sajnos általában 1 hónap után kirúgják a nőt
2009. aug. 27. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!