Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mennyi esély van a VÁM vizsgál...

Mennyi esély van a VÁM vizsgálatára?

Figyelt kérdés

Amerikából rendelnék egy csomagot. tömege: kb 3-4 kg. Tartalma: Vízipipa, cső, kerámia, és dohány (kb 500g)

Mennyi esély van, hogy átvizsgálják?

Ha átvizsgálják, és megtalálják a dohányt, milyen következménnyel jár?

( ajándékként jellemezve lenne feladva, és nem lenne benne számla)

2009. aug. 16. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:
www.magyarország.hu oldalon nézd meg, hogy nem kereskedelmi forgalomba mennyi szál cigarettát, vagy gramm dohányt lehet behozni az országba vámmentesen.
2009. aug. 16. 23:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Postával/futárral 50g amit belehet hozni. Személyesen ez 250g.

De mivel én többet rendelnék ezért érdekel, hogy kinek van tapasztalata ezügyben.

2009. aug. 16. 23:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Én már többször rendeltem az USA-ból : biztos lehetsz benne, hogy LESZ Vám-vizsgálat!

És arra is számíthatsz, hogy nem csak vámot kell fizetned, hanem jövedéki adót a dohányra.

2009. aug. 17. 00:37
 4/7 anonim ***** válasza:
nalunk felbontottak azt a dobozt is, amit jatekbolt küldött... biztos, hogy felnyitjak.
2009. aug. 17. 06:58
 5/7 A kérdező kommentje:

ugye 50g dohány behozatala lehetséges.

Ha egy 100g-s dobozt találnak azt is lefoglalják, vagy lehet átsuhannak afelett?

2009. aug. 19. 20:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi motiválná őket, hogy átsuhanjanak felette? Nem fognak.
2009. aug. 20. 21:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt írta az amcsi fószer h As for the customs, I will write that they are only hoses, tehát azt írná a dohányokra, h "csak csövek". nem tudom ez mennyire működőképes.
2009. aug. 21. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!