Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mennyiért könyvel egy könyelő...

Mennyiért könyvel egy könyelő induló vállalkozást? Egyéni vállalkozásról van szó, oktatás. Köszi.

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
8 ezer a minimum nálam, ez alatt is találsz biztosan, de...
2012. nov. 22. 10:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Pest belvárosában 10.000. Szabolcsban? Amúgy nem mindog a drágább a jobb.
2012. nov. 22. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 2007-ben az első könyvelőm évi 23ezer forintért csinálta. Utólag rájöttem, hogy béna volt és frissen szült kismamaként próbáltam fórumozók segítségével megoldani, amit elrontott....

A 2. könyvelőm havi 12ezer forintért könyvelt. Ő rossz összeghatárt mondott az éves bevételre, ezért át csúsztunk az áfakörbe (épphogy...)

A 3. könyvelőnk most havi 6000 forintért könyvel, egy 4 gyerekes anyuka. Ő igyekszik mindent lelkiismeretesen megcsinálni, de főállás és munka mellett néha le van maradva egy kicsit, de kitartunk... :))

Illetve függ attól, hogy egyéni vállalkozó vagy vagy céged van. Nálunk egyéni vállalkozást könyvel. Alkalmazottanként +2000 forintot kér.

2012. nov. 26. 08:47
 4/4 anonim válasza:
Én egyéni vállalkozó vagyok, főállás mellett. Nekem Szegeden 3000/hó-ért könyvel, ha épp van 1 alkalmazottam vagy alkalmi munkavállaló akkor 5000/hó
2012. nov. 30. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!