Angliába dolgozok. Nem vagyok még 25 éves. Megéri túl lépni az adó-visszatérítés összegét?
810es a tax code-om. 21éves vagyok, és 6.19es órabérbe vagyok. megéri túl lépni azt az összeget amit később vissza kapnék vagy nem?
ha kell még vmi infó, h tudjatok segíteni kérdezzetek, csak én még nem vagyok tisztába mindennel!
Előre is köszi a válaszokat! :)
a korodnak semmi köze az adódhoz. NI-t nem fizet az ember 16 éves kora alatt. meg 65 felett.
az a nulla szerintem inkább egy c betű lesz. nincs utána olyasmi, hogy W1, Wk1, vagy M1, Mth1? mert akkor nem igazítják az évre, hanem úgy veszik, mintha mindig az első hét/hónap lenne. most month 8 van, (nov. 6tól dec 5ig), szóval, a te adómentes kereseted eddig 5406.08. ezt vond le az évben eddig keresett pénzedből, és vedd annak a húsz százalékát. ez az, amit az évben be kellett fizetned adóra. ha az eddig befizetett kevesebb, akkor a különbséget vonják, ha több, akkor meg kapsz vissza adót. nem év végén, és semmi köze nincs a korodhoz.
nincs semmi más betű mögötte és tuti h 810L 0 van a papíron. amugy még csak most kezdtem el dolgozni okt 26 tól, és csak part time job.
köszi az összes infót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!