Ha a vaterán újként hirdetek meg egy terméket kell róla számlát vagy nyugtát adni?
Figyelt kérdés
Magánszemélyként hirdetem, saját, korábban vásárolt ruhát, ami nem lett jó, de megtartottam hátha egyszer jó lesz, de most eladnám. Tehát végülis új, sosem volt hordva. Az akkori blokkja, címkéje már nincs meg. Pontosan nem is tudom mennyiért vettem.
Számlát, nyugtát nem tudok adni mert nem vagyok kereskedő, hanem magánszemély. Szabályos így hogy újként hirdetem?
2012. nov. 2. 11:35
1/2 anonim válasza:
hirdetheted újként, nem kell számla róla, de látszódjon rajta, hogy nem volt hordva.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Persze, látszik rajta hogy teljesen új.
2012. nov. 2. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!