Egy iskolatitkárnak mennyi a fizetése?
Közalkalmazotti bértábla szerint szintén.
Viszont mivel a munkakör betöltésének nem feltétele a felsőfokú szakképzés, egyéb okj-s képzés megléte, így arra csak a középfokú végzettségért járó illetményt tudja elutalni a fenntartó.
Ezer bocsánat, de aki ma közalkalmazottként dolgozik, annak legyen otthon egy olyan párja, aki el tudja tartani az egész családot! Ez szerintem luxus! Válts valami értelmesebbre!
Én a háromszorosát keresem meg nettóban, pénzügyesként, 25 éves munkaviszonnyal, igaz KFT-s alkalmazottként.
43/F
Én meg 2évesen keresek havi BRUTTÓ 71.800 - at (Start közmunka program) , ami azért érdekes, mert ha akérhol rákeresek, hogy "minimálbér" , 78.000 FT bruttó
Akkor hogy is van ez???
Igen, közmunka
De a közmunka is munka, nem?
Akkor a MINIMÁLbér, nem is minimálbér, mert lehet alatta keresni
A
M I N I M Á L B É R - nek benne van a nevében,hogy minimál, tehát annál lejjebb nem kaphat SENKI, ha közmunkás, ha mást csinál,nem?
Ezek szerint a 78.000 FT - os minimálbér kamu, vagy a START program sérti a minimálbér törvényét....
MEllesleg nem 2 napi bérrel kapok kevesebbet:
Akinek 78.000 a Bruttó, az kézhez kap kb 60ezret
Én 47.000 ft-ot kapok ELVILEG, de egyszer se érte el a 45-öt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!