Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mekkora a legkisebb összeg,...

Mekkora a legkisebb összeg, ami után adózni kell?

Figyelt kérdés
Most itt arra célzok, hogy ilyen 100-500 ft után csak nem :D

#törvény #adó #adóelszámolás
2012. szept. 21. 17:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Minden jövedelem után kell adózni. Nekem a banki 100 Ft-os kamat után is kell (kamatadó).
2012. szept. 21. 18:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Minden jövedelem után adózni kell! Tudom, Magyarországon ez furcsának hangzik, mert itt mindenki szereti az adóelkerülést, de a világ tisztességesebb felén az az erény aki adózik és nem az aki elkerüli azt.
2012. szept. 21. 18:57
 3/13 A kérdező kommentje:
majd felkeresek akkor egy illetékes ügyvédszerűséget.
2012. szept. 21. 21:17
 4/13 anonim ***** válasza:

a legkisebb összeg ami után adózni kell az 1 Ft

sőt ha vállalkozásod van, akkor olyan is lehet h több a kiadásod mint a bevételed (szal mínuszba mész) és mégis adóznod kell

2012. szept. 23. 00:06
 5/13 A kérdező kommentje:

Felhívtam egy szakembert, beszéltem is vele időpontot (még jó hogy távoli rokon), és telefonba egyelőre csak annyit mondott, van egy minimum összeg, ami miatt "elnézik" az adót.

Persze nem 25-50.000-be kell gondolkodni.

2012. szept. 23. 10:09
 6/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán milyen adót? Mi után?

Jövedelem esetén tételesen fel vannak sorolva a kivételek, hogy mikor nem kell adózni, és hogy mikor nem kell bevallani. (Mert a kettő külön történet.)

De majd a szakember elmondja. Bár az "elnézik" nem egy adóügyi szakkifejezés.

2012. szept. 23. 10:52
 7/13 A kérdező kommentje:
youtube adsense meg ilyen kereseti izék, amik épp csak pár ezer forint /hó talán. Majd...
2012. szept. 23. 15:06
 8/13 anonim válasza:
szerintem ő arra gondol hogy mi az a minimum pénz amit ha berak a bankba nem csukják le. úgy tudom ez 1-2 milliós nagyságrend, ha erre vonatkozott a kérdés. 3 millió már valószínűleg para
2012. szept. 23. 15:49
 9/13 anonim ***** válasza:

Adózni kell utána.

Elvileg.

2012. szept. 23. 16:22
 10/13 anonim ***** válasza:

"szerintem ő arra gondol hogy mi az a minimum pénz amit ha berak a bankba nem csukják le"

miért? van olyan h sokat raksz be a bankba és lecsuknak? XDDDDDDDDDDD

2012. szept. 23. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!