Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » EHO-nál van felső határ?

EHO-nál van felső határ?

Figyelt kérdés

Egy sima vállalkozónak? Ez ugye 27%. Szóval, ha adott esetben mondjuk 1-10-20 milliók után is ugyanúgy fizetik a 27%-ot?

Már csak azért, mert ezt elég elborult dolognak tartam, hogy teszem azt, havonta nyomjon az ember több száz ezer forintokat a tb-be, aztán olyan fostalicska a szolgáltatás érte, hogy hihetetlen, meg még nyomja a borítékot is, hogy ne hagyják megdögölni. VAGY jobb, ha igénybe se veszi és megy magán úton és megint csak fizet valamiért, amit amúgy sokszorosan kifizetett...

Csak nézegettem ezeket az adókat meg járulékokat, és ha tényleg így van, akkor nem is értem, mit csodálkoznak, hogy az emberek nagy része hülye bevallani a pénzeit...

2012. szept. 12. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha az EHO alatt az EKHO-t érted, akkor a határ a minimálbér. Addig kell rendesen adózni, és az afölötti részt fejtik a csökkentett, meghatározott módon. Alkalmazotti adózási forma, nem vállalkozói. Kb az EVA megfelelője, azzal van egy kalapban.
2012. szept. 13. 09:28
 2/2 anonim válasza:
Egyet ertek az elözövel
2012. okt. 1. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!