Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ebayen veszek vaterán eladok!...

Ebayen veszek vaterán eladok! Mindkettőt figyeli a hatóság?

Figyelt kérdés

Ha vásárolok ebayen aztán amit nem használok vagy nem adok ajándékba azt eladom. Milyen összegtől figyel a hatóság? Nem értem nagy összegre 100-150ezer bevételre évente és olyat adok el amit elsősorban nem azért veszek, hogy eladjak csak megmarad vagy nem tetszik stb. Úgy értem figyelik, hogy ebay-ről mit rendelek vagy csak azt amit eladok? Ugyanis baráti körnek (nem haszonnal) sok mindent rendelek ebayről. Volt már nagyobb tétel is (autó alkatrész) meg sok sok kicsi(szépség kellék, ruha, gyerekjáték ékszer).

Szóval a vásárlást is figyelik vagy csak az eladásokat?csak vaterát vagy aprod expressz stbt is?

Előre is köszi!

2012. aug. 7. 08:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
Engem most büntetett meg a NAV vaterán árultam és nem adtam nyugtát 200.000ft büntetést kaptam :(
2013. máj. 14. 13:20
 12/12 anonim ***** válasza:

2014. Május 31-ig lehet önrevíziót benyújtani.

[link]

Utána valszeg. elővesznek mindenkit aki nagyobb tételben árult.

Nem értem nem lenne-e a sok feketézőnek is jobb ha leadóznák és nyugodtan aludhatnának. Helyette minden fórumon sírnak hogy mi lesz velük meg hogy szemét hatóság, mintha más ember nem adózna csak nekik kéne fizetni.

2014. márc. 2. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!