Elég sok pénzt buktam az aranykor nyugdíjpénztáramba. Hol nézzek utána és hogyan döntsem el, hogy átlépjek-e máshova és ha igen, hova?
Én is az Aranykornál vagyok... :S
A múltkor volt a tévében egy műsor, ahol egy szakértő nyilatkozott erről a témáról, és azt mondta, hogy most a legjobb, ha mindenki marad a s.ggén! Én egyelőre nem lépek, hiszen máshol sem jobb a helyzet.
Előttem szólók már leírták: minden magánnyugdíj pénztár hasonló helyzetben van, mivel a megtakarítások értékpapírokba, részvényekbe vannak befektetve. Mivel ezek értéke jelentősen csökkent, ezért mutat ekkora veszteséget minden magánnyugdíj-pénztár. Most ne lépj semmiképp, mert akkor biztos el is buktad ezt a (tájékoztatóban feltüntetett) összeget. Kb egy-másfél éven belül ez - a jelenlegi gazdasági számítások szerint -visszaáll az eredeti helyére.
utána, ha gondolod válthatsz. A PSZÁF honlapja részletesen tájékoztat minden magánnyugdíj-pénztárról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!