Ha 14 napra bruttó 58.800ft-ot kapok, akkor nettóba mennyit fogok ebből kézhez kapni?
Figyelt kérdés
4200 Ft/nap azaz 525 ft-os órabér.2012. júl. 5. 14:53
1/9 anonim válasza:
Ha van gyereked, akkor 42-43e, ha nincs, akkor 35-37e
2/9 eNerdzsy válasza:
Pontosan kiszámíthatod az alábbi oldalon:
3/9 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem, diákmunkásként fogok dolgozni, mint segédmunkás. De ha az első hozzászólónak igaza van akkor az pofátlanul kevés :@
Egyébként ezt az oldalt már néztem, de hogy egy hónapban mennyit keresnék azt nem tudom.
2012. júl. 5. 15:21
4/9 A kérdező kommentje:
Most találtam meg a tavalyi papírjaimat. 80 órát dolgoztam, és bruttó 42570-et kaptam, és nettó 35410. Ha ennek az arányában számolok akkor 112 óra (14*8) nettó 48-49 ezret kéne kapnom. Akkor ez most hogy is van? :)
2012. júl. 5. 15:31
5/9 anonim válasza:
Pofátlanul kevés? Más ezért jóval többet dolgozik...
6/9 A kérdező kommentje:
Félreértesz. Én ezzel teljesen tisztában vagyok. Az eredeti összeghez képest pofátlanul kevés.
2012. júl. 5. 19:29
7/9 anonim válasza:
Változtak az adó jogszabályok. Már nincs adójóváírás, így többet vonnak le mint eddig. Ez van sajna...
8/9 anonim válasza:
Pontosan,tavaly még volt adójóváírás max. 15eFt,idén semmilyen adójóváírás nincs,ezért fogsz jóval kevesebbet kapni,ugyanolyan órabérrel.
9/9 A kérdező kommentje:
akkor elvileg 35 ezer körül lesz csak? Elkeserítő.
2012. júl. 6. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!