Megkaptátok már az adó jóváírást? Ha igen mikor adtátok be a bevallást, és onnantól számítva mikorra érkezett meg a jóváírás?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 14:20
1/10 anonim válasza:
Mi még nem, pedig nagyon várjuk, meglenne a helye...:( május 20-án lett feladva, reméltük, hogy ma megérkezik.
2/10 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele, én május 15-én adtam fel :((
2012. jún. 21. 20:53
3/10 anonim válasza:
Kezdek aggódni.. még mindig nem kaptuk meg :( Azon gondolkodom, talán volt-e tartozásunk, hátha azért nem küldik, de nem tudok róla, és semmilyen levelet sem kaptunk, hogy ilyen probláma lenne! Hétfőig várunk, aztán betelefonálunk, hogy mégis mi van már..:( Nálad sincs semmi??
4/10 A kérdező kommentje:
nekem sincs semmi. tartozásom biztosan nincs, és a tavalyi bevallásomban volt hiba, de két hét alatt kiküldték, hogy hibás. most viszont nem hiszem hogy hibás lenne, akkor szerintem már küldték volna.
én is csak azért aggódok, hogy valahol úgy hallottam, hogy június 20-ig mindenkit ki kell fizetni, az pedig már elmúlt. :(
2012. jún. 22. 09:26
5/10 anonim válasza:
Hát reménykedjünk, hogy csak nagyon túl vannak terhelve, és nyúszik a dolog...:S
6/10 anonim válasza:
Na basszus... a párom szüleihez érkezett egy 6 oldalas levél az apehtól (oda van bejelentve), hogy volt köztartozás, és h azt levonják a visszajáróból, és h elméletileg alig marad, de van ott még valami olyasmi is, hogy még nekünk kell befizetni 12 000 Ft-ot! :OO Ezt nem is igazán értem.. megyünk pár nap múlva hozzájuk, és megnézzük :(( Hát jól megszívtuk. A nyaraláspénzünk lett volna..:(( Remélem Te több szerencsével jársz! :(
7/10 A kérdező kommentje:
miféle tartozásra vonhatják le?
én tényleg nem tartozok senki felé, de anyámnak egy ezressel, azért csak nem vonják le a 20.000 forintot :D
2012. jún. 22. 10:48
8/10 anonim válasza:
Volt egy időszak amikor a páromnak nem volt bejelentett állása, és arra vonták le a be nem fizetett tb-t. De remélhetőleg a Te anyukád féle ezresedet nem vonják le, főleg több tízezres formátumban, az már azért igazán csúnya lenne :DD Bár az apehnál sosem lehet tudni :DD
9/10 A kérdező kommentje:
ma megkaptam :):)
juhéé
2012. jún. 22. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!