Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Honnan tölthetném le a 1153-as...

Honnan tölthetném le a 1153-as szja bevallás nyomtatványát?

Figyelt kérdés
az APEH oldalán nem találtam

2012. máj. 20. 14:27
 1/7 A kérdező kommentje:

ügyfélkapun keresztül akartam volna elküldeni nem otthoni gépről és kiirta az hogy .kr formátumba "letöltésre előkészített formátumban" lehet csak feltölteni...

vicc!

2012. máj. 20. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt a bajom, a nagy helyzet hogy nem tudod, ami egy vicc, le kell szedni a keretprogramot, utána letölteni a bele való nyomtatványt, és a keretprogival, tudod kitölteni, aztán onnan tudod ügyfélkapuval(már ha még lehet nem tudom) vagy kinyomtatni.A honlapjukon(NAV) pedig fent vannak ezek a keretprogik, de amúgy nem értem miért nem lehet simán letölteni, kézzel, vagy worldben kitölteni aztán úgy...
2012. máj. 20. 15:09
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi.. gáz ez az egész
2012. máj. 20. 15:30
 4/7 anonim ***** válasza:

ott van az csak jól el van rejtve

ezt kövesd: [link]

2012. máj. 20. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
az 1-es oldaltól olvasd!
2012. máj. 20. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezért nem érdemes az utolsó napra hagyni, mert tiszta idegesség az egész + holnap ölni fogják az emberek egymást a postán, és mindenkit utálni fognak, a postásokat és a többi patópált is.
2012. máj. 20. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem vicc.

A bevallást titkosított és aláírt formában kell beküldeni az a .kr.

Egyébként a "kapcsolat az ügyfélkapuval" menün keresztül két kattintás a beküldés, csak megadod az ügyfélkapus azonosítódat.

Ennyi.

2012. máj. 20. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!