Diákmunka után adóbevallás?!
Kábé két perce jöttem rá, hogy hát ki kéne töltenem, nekem is. Nem vagyok analfabéta, tudok olvasni-írni, de ez nekem... magas. Elektronikusan csinálom... csinálnám. Letöltöttem az ÁNYK-ot, a magánszemélyre vonatkozó e-nyomtatványt is, de esküszöm, az egészből csak azt értem, hogy hová kell beírni a saját nevemet, adójelemet meg a kitöltési dátumot. Semmi egyéb.
Ez nekem magas.
Két helyen dolgoztam, e-bérlapok megvannak. De abszolút tanácstalan vagyok, mit hogyan, merre tovább.
Ti hogyan csináltátok? Hol van ehhez valami emberi nyelven írt segédlet?
Tudom, későn jövök rá, ég is a fejem miatta, ne üvöltsetek le... :S
Vagy egyáltalán, mi az egyszerűsített, magánszemélyre vonatkozó e-nyomtatvány kódja?
Zsong a fejem, vizsgákra kéne tanulnom, olyan marha vagyok... :S :(
Oké, köszi, megpróbálok körülnézni YouTube-on.
Szüleim az ország másik végében, ők még sosem töltötték ki elektronikusan, mindig a munkaadójuk intézte. Hívtam őket, de hát így hiába. :/
Köszönöm a segítséget!
Végül valahogy megbirkóztam vele, összeteszem a két kezem, ha tényleg sikerült és nem ejtettem hibát. :S
Ezt néztem meg, persze a plusz dolgokat (saját gyerek stb.), amiket bemutat, azt figyelmen kívül hagytam.
http://www.youtube.com/watch?v=JcSBRuZ2tkY
1153-as a nyomtatvány, amit le kell szedni.
És köszi a plusz infót, a két diákszövvel és a hónapokkal kapcsolatban. Az tényleg gubancos (volt?)... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!