Munkáért büntetne a NAV? Hogy van ez, mennyit?
Ne haragudj,de neked erről olvasni kell valamit??
Az iskolalátogatási papírt azért kaptad mert iskolás voltál.Ha otthagyod,és nem jársz suliba,akkor az iskolalátogatási papírod érvényét veszti.Felhasználni nem lehet onnantól.Te mégis továbbéltél az iskolalátogatási papírral.Én nem is értem miért csodálkozol, hogy megbüntettek.
Nem azert buntettek meg, mert dolgozol, hanem hogy hamis addatok alapjan, hamis feltetelekkel.
ez a te hibad, en se olvastam el az osszes adotorvenyt megis be kell tartanom mindet. sot a bunteto torvenykonyvet sem olvastam, de azt is be kell tartanom. ha valamibe belekezdek akkor tajekozodom a feltetelekrol
ismered a mondást??
A szó elszáll az írás megmarad.
Hiába mondták,hogy nem baj,ők szerint nyugodtan melózhatsz így,de ezt neked írásban is adták??Vagy csak mondták??
A törvény szerint csak addig használhatod a diákigazolványt és az iskolalátogatási papírt amíg iskolás vagy. Ha nem vagy iskolás,akkor megszűnnek ezek a lehetőségek.
Én is simán mondom neked,hogy gyere vigyél el a boltból ingyen kenyeret,hiszen úgyis megmarad,és ránk szárad.De ha megtennéd akkor lopnál..Na kábé ilyen amikor szóban engedélyeznek valamit.Nekik mindegy,nem ők fizetnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!