Milyen összeget kell írni 1153-as adóbevallás 1. sor a oszlopába, ha a munkáltatótól kapott papír 1. sor d oszlopába 860. 000 forint szerepel?
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 11:13
1/8 anonim válasza:
Ahhoz tudni kéne, hogy pontosan mi az a "munkáltatótól kapott papír".
Mi az 1. sor neve a papíron?
A 11M30-on az 'a' és a 'd' oszlopba való összeg is rajta kell legyen.
A kilépéskor adott papíron viszont a 'd' oszlopban van az 'a' oszlopba írandó összeg.
2/8 A kérdező kommentje:
11M30-as papír,de csak a d oszlopban szerepel összeg.Akkor elrontottam,mert a d oszlopba írt számot osztottam 1,27-el és azt írtam az a oszlopba.
2012. máj. 13. 14:46
3/8 anonim válasza:
A 11M30-on kellene, hogy legyen az 1a mezőben is összeg.
Valami akkor nem stimmel.
4/8 anonim válasza:
Viszont akkor elvileg úgy kell, ahogy csináltad.
Hacsak el ne rontották.
5/8 A kérdező kommentje:
Az a címe a papírnak,hogy ADATLAP 2011.ÉVRE
A MUNKÁLTATÓTÓL SZÁRMAZÓ JÖVEDELEMRŐL ÉS AZ ADÓELŐLEGEK LEVONÁSÁRÓL.Konkrétan nincs oda írva hogy 11M30,csak én gondolom,mert a férjemén rajta van hogy 11M30 és egyforma kinézetű az oldal.
2012. máj. 13. 15:03
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem rontották el. Én is így kaptam meg a munkáltatói igazolást,ugyan ilyen adatlap elnevezéssel, bár azt én sem tudom, hogy ilyen esetben milyen összeget kellene az A oszlopba írni.
7/8 A kérdező kommentje:
Sikerült megtudnom.Jól csináltam.Ha csak a d oszlopban van összeg,akkor azt osztani kell 1,27-tel és azt kell beírni az a oszlopba.
2012. máj. 17. 22:49
8/8 anonim válasza:
Köszönöm!Lehet, hogy ez nagyon hülye kérdés, de mivel nekem nem egész számra jön (ahogy nyilván sokaknak) felfelé kerekítve 1 forinttal magasabb összeg jön ki a D oszlopban. Nem gond ez a pontatlanság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!