NAV levél . Mit akarnak?
Nav küldött egy levelet hogy igazoljam mikor szűnt a tanulói a jogviszonyom. Most küldik amikor már több mint fél éve nem járok abba az iskolába és azóta folyamatosan fizetem a TB-t. Nem akarok oda visszamenni most fél év után hogy adjanak nekem igazolást hogy napra pontosan mikor hagytam el az iskolát amikor fél évvel ezelőtt bejelentettem ezt akkor nem kértek semmit a NAv-nál. Jövő tanévben újra járok majd nappali oktatásra a júniusi beiratkozás után megyek visszajelenti a tanulói jogviszonyom nem tudom most már mit kavarnak itt ennyi idő után . 1 hónapja voltam benn csekket kérni akkor is belenéztek az irataimba nem volt semmi bajuk.
Mi lesz ha nem küldöm el azt a papírt nekik ?
Valószínűleg nem egyezik a két dátum, amit te bejelentettél és amit az iskola jelentett. A biztosítási jogviszonyod nem azon a napon szűnik meg, amikor utoljára kiléptél a kapun. Szerintem járna is vissza neked valamennyi pénz, ha már onnantól kezdve fizettél.
Biztos van a levélen ügyintéző, hívd fel, kérdezd meg. Segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!