Létezik az, hogy ismerősöm 150. 000 bruttó bér után, havi 80. 000-at kap kézhez?
Nos, ismerősöm 150ezret keres, és állítólag januártól már csak 80 körül kap. Gyereke nincs.. ha ez számít az adózásnál.
Most komolyan levonnak tőle 70ezret?
#10 És ki beszélt itt szerződés szerinti összegről???
A kérdező szóban beszélgetett egy ismerősével aki ezt mondta. És csupán körülbelüli összegekről és egész számokról beszéltek!
De amit mond az igaz csak nem úgy ahogy a legtöbb ember gondolná hanem a cég felöli oldalról...
tudom régi a kérdés de azért írok ide valamit, hátha valaki még elolvassa,
azért vitáztatok a kézhez kapott jövedelmen, vagyis a nettón mert nem mindegy hogy céges az az ember, vagy vállakozón keresztül dolgozik, nem mindegy
mert a vállakozók(munka közvetítők) g.e.c.i sokat zsebre tesznek a fizudból.már mint a nettóból,
de te ezt nem látod a papíron, mert nagyon szépen elkönyvelik maguknak.
ez főleg gyárakban van így tök egyszerű a példa.
az a lényeg milyen állományban vagy
tegyük fel győr AUDI
gyártó sor összeszerelés AUDI-s állomány 110kp (nettó)
nem audis állomány 80-85 Kp (nettó)
minden hol ez megy...
köcsög munka közvetítők !!!!!
Régi a kérdés, de ez sajnos így van :(
Én ugyanígy jártam az új munkahelyen. 150.000 bruttót ígértek, azt gondoltam, hogy 98.000 lesz a nettója... ehelyett 79.000 forintot kapok kézhez!!!
Nevetséges és szomorú :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!