Hogyan adózik a 2011-re vonatkozó, de 2012-ben kifizetett álláskeresési járadék?
Figyelt kérdés
2011. december 13-tól voltam jogosult álláskeresési járadékra, aminek a kifizetése januárban történt. A levonásokat, már az új, 2012-es szabályok szerint végezték, így többezer forinttól estem el, ami nekem most nagyon számít(ana). Én úgy gondolnám, hogy ami előző évre jár, azt az azévi szabályok szerint kell elszámolni, hiszen a januári fizetésnél sem, - ami szintén decemberre jár, de januárban fizetik ki, még nem lehet tudni az új jogszabályi változásokat mindig csak februárban derül ki mit is jelent ez pontosan. Vagy nem jól emlékszem? Köszi előre is!2012. márc. 12. 09:02
1/1 anonim válasza:
Amit január 12-e után fizetnek ki, az már átvándorol a következő évre. Mivel te 12 13-tól voltál jogosult, a harminc napjuk első alkalommal 13-án járt le, tehát a kifizetés jogosan 2012-es :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!