Mennyibe kerül kb. egy főállású egyéni vállalkozó könyvelése? Bővebben lent
Párom angol tanár és egyéni vállalkozó, mert így tanít iskolában.
Könyvelője 5000/kiadott számla után könyvel. Tehát minden kiadott számla 5ezer forintba kerül nekünk a könyvelő felé.
Ez egy kedvezményes ár, mivel a lányát tanítja a párom szabadidőben angolra. Viszont a könyvelő meg azért fizet 2000/órát már kezdetek óta.
Átlagban 10ezret kér el számlák után a könyvelője másoktól.
Ne haragudj első, de vagy félreértettél valamit, vagy a könyvelő hihetetlenül elrugaszkodott az áraival.
Egy EV könyvelése havi 10ezer körül szokott lenni a bérszámfejtéssel.
Kérdező: nézd meg a neten a könyvelési díjakat. Pl itt: [link]
Ugyan azért tettem fel a kérdést, mert nem tudom, de azért az első válaszoló vagy a könyvelője nagyon el lehet szállva. Olyanról még csak nem is hallottam, hogy valaki csak a kiadott számlák után számítja a díját. Mondjuk az első válaszoló helyében kiállítanék egy 10 milliós kp számlát, és befogadnék gyorsak 10 ezer számlát. Had könyveljen 5000-ért.
A második hozzászólás már tetszik, de inkább egy hagyományos könyvelő díjazására gondolok, akivel le lehet ülni, akit fel lehet hívni megbeszélni a problémákat.
Hát az első válaszoló engem is lesokkolt.... Az rengeteg!
Nekünk is van egy könyvelőirodánk, szerintem kb. bruttó 15-20 ezer Ftért lenne reális a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!