Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ismertek olyan számlázó...

Ismertek olyan számlázó programot, amit külföldi (UK) vállalkozóként tudnék használni ingyenesen angol nyelvű és Font alapú számlák kiállítására?

Figyelt kérdés
Nagyon egyszerű számlázó program kéne, valami egszerüsített lekérdezés legyen benne a bevételekről, de amúgy ilyen heti egy-két számlát készülök kiállítani másodállásban egyelőre, itt kint semmi követelmény nincs így számlázás terén mint otthon, egy vállalkozói számot kell rajta feltüntetnem, de szeretnék kis pofás, igényes logo-val ellátott számlákat kiállítani, de nem egy nagyvállalatnak lesz... Köszi!
2011. nov. 23. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt mondod nincs semmi követelmény. Mi lenne ha készítenél egy sablont Excelben (vagy bármilyen más táblázatkezelőben) és az egyes számláknál kitöltöd a vevőt, dátumokat, összeget stb.
2011. nov. 23. 23:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, csak ennél elegánsabb megoldást szerettem volna, meg sorszámozott, visszakereshető számlákat, stb. Amúgy sikerült találnom, akit érdekel, Express Invoice a neve, még üzletkötőket is nyilvántartja, meg interneten egy böngészővel tudsz saját gépre kapcsolódni, vagy szerverre, és akkor abban az adatbázisban matatsz, és számlázol sima böngészővel :) (ehhez azért némi hozzáértés kell számítástechnikai)
2011. nov. 24. 06:05
 3/4 anonim ***** válasza:
www.frebi.hu ez egy ingyenesen használható számlázóprogram. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy angliai számlázásra használható-e, de szerintem van elérhetőségük, kérdezz rá.
2011. nov. 28. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:

OMG, és akkor magyar számlázót akarsz venni???

Alap, hogy akkor angliai cég termékét keresném.

2013. febr. 5. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!