Ismertek olyan számlázó programot, amit külföldi (UK) vállalkozóként tudnék használni ingyenesen angol nyelvű és Font alapú számlák kiállítására?
Figyelt kérdés
Nagyon egyszerű számlázó program kéne, valami egszerüsített lekérdezés legyen benne a bevételekről, de amúgy ilyen heti egy-két számlát készülök kiállítani másodállásban egyelőre, itt kint semmi követelmény nincs így számlázás terén mint otthon, egy vállalkozói számot kell rajta feltüntetnem, de szeretnék kis pofás, igényes logo-val ellátott számlákat kiállítani, de nem egy nagyvállalatnak lesz... Köszi!2011. nov. 23. 22:17
1/4 anonim válasza:
Azt mondod nincs semmi követelmény. Mi lenne ha készítenél egy sablont Excelben (vagy bármilyen más táblázatkezelőben) és az egyes számláknál kitöltöd a vevőt, dátumokat, összeget stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, csak ennél elegánsabb megoldást szerettem volna, meg sorszámozott, visszakereshető számlákat, stb. Amúgy sikerült találnom, akit érdekel, Express Invoice a neve, még üzletkötőket is nyilvántartja, meg interneten egy böngészővel tudsz saját gépre kapcsolódni, vagy szerverre, és akkor abban az adatbázisban matatsz, és számlázol sima böngészővel :) (ehhez azért némi hozzáértés kell számítástechnikai)
2011. nov. 24. 06:05
3/4 anonim válasza:
www.frebi.hu ez egy ingyenesen használható számlázóprogram. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy angliai számlázásra használható-e, de szerintem van elérhetőségük, kérdezz rá.
4/4 anonim válasza:
OMG, és akkor magyar számlázót akarsz venni???
Alap, hogy akkor angliai cég termékét keresném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!