Külföldön dolgozom a hiénák utolérnek?
A kérdésem konkrétan nem ide tartozik csak részben.
Ha külföldön dolgozom külföldre adózom külföldi bankszámlára kapom a fizetésem. Ha magyarországon ezt nem jelentem be a munkaügyi központnak és ilyesmiknek ,akkor vonhatja e behajtócég a fizetésem 50%át ha tartozásom van??
A munkaügyi központnak semmi köze nincs ehhez. Meg ahhoz se, hogy bejelented-e valakinek, vagy nem.
Ha kiderítik, hogy ott dolgozol, vagy a bankszámláidat, akkor ugyanúgy vonják majd a béredből, mint itthon.
Ha meg nem, hát majd addig is nő a tartozásod a kamatokkal, amíg nem tudják behajtani. Egyszer majdcsak találnak valamit életed során, amiből tilthatnak, vagy elárverezhetik.
Ez közel se biztos :D :D :D
Az a poén hogy itt 70 ezerből ha vonják a felét 35 marad..
Na most azt életem végéig fizethetem mert több a kamat mint a tartozást ahogy fizetni tudom.. Viszont havi 35 ezerből még a munkaruhámat se tudom pótolni nem hogy az utazást a bérletet vagy a kaját. Külföldön ha van fix munka pár hónap alatt egyenesbe tud jönni az ember. utána ki tudja egy évnyi spórolásból fizetni az egész adósságot. Jó esetben. De ha felét vonják is hamarabb törleszt. Szerintem..
Amúgy ismerek olyat akinek 380 miliós adóssága van. :P
Él mint hal a vízben családos meg minden. Esze ágában sincs fizetni. (ki se bírná sha ezt fizetni) Nincs a nevén semmi.. De mindent használ ami a rokonai családtagjai nevén van. Éli kis világát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!