Hogyan tudnam egy vallalkozas adojabol leirni az orvosi egyetem tandijat?
Ugyes konyvelo valaszat nagyon megkoszonnem!
Alapbol van tervben vallalkozas de ha meg lehetne azt csinalni h le lehessen irni "oktatasi koltseg" vagy "tovabbkepzes" vagy valami hasonlo neven akkor ugy csinalnam a vallalkozast h ez megoldhato legyen.
Ahogy a szavaimbol is latszik nem igazan ertek hozza tehat a segito valaszokat elor is koszonom!
Aki konyvelo az akar azt is megirhatja h mennyiert konyvelne egy szepsegszalonnak.
Meg van jopar evem h eldontsem pontosan mi legyek.
Nyilvan azert jottem erre az egyetemre mert emberekkel akarok foglalkozni, gyoyitani.
Sajnos olyan szituacioba kerultem h most a romokbol epithetem ujra az almaim es kenytelen vagyok fizetni.
Azt pedig nem tudom hogyan ellenoriznek h 4 ev utan valoban a vallalkozasnal dolgozom vagy mi.
A briteket pedig pont ezert hoztam fel, mert ott adnak eselyt az embernek itt pedig azt a nyomorultat akit az ag is huz meg lejjebb huzzak nehogy meg tudja szerezni a diplomajat...
Itt orvoshiany van, de megis ilyen a rendszer...
Azt hiszem koszonom az eddigi valaszokat.
Es barki aki a "kezem koze kerul" barmilyen egeszsegugyi problemaval, legyen az egy kozuti baleset tudasom maximumat fogom nyujtani hogy megmentsem, meggyoyitsam.
Ha nem szeretnek ennyire orvos lenni mar reg pattantam volna vmi uzleti karra- mar 2 allasajanlatot is kaptam h ha orvosi helyett az adott cegnel dolgoznek azonnal felvennek de nem erdekel.
Sajnalom h tavaly osszeomlottam lelkileg es fizikailag, de ha torik ha szakad a romokbol ujraepitem az almom!
Jah es itt meg nincs szakosodas, 6 ev az altalanos orvosi diplomahoz, es utana van szakosodas :)
De nyugi barmi is leszek ahogy irtam lelkiismeretes doki akarok lenni. :)
Okok megvan mit mondasz :)
Nem vagyok toppon adougyileg,
koszonom neked es mindenkinek a valaszt!
Kedves Kérdező!
Értelek én (aki eddig csak olvastam a sorokat), de hidd el, akik itt válaszoltak eddig neked, azok nem személyes szimpátia vagy hasonlók alapján írták, amit írtak.
Nem véletlen, hogy az apeh már nagyon keményen leszabályozta, hogy költségként az egyes vállalkozások mit számolhatnak el, és mit nem.
Hiszen amíg ez nem volt leszabályozva, mindenki mindenféle tanfolyam és továbbképzés költségét elszámolta azzal, hogy egyszer még jól jöhet az a megszerzett tudás.
Sajnálom, de én sem tudok neked biztató szavakat mondani.
ha olvasta mit írok nyilvánvalóvá vált számodra hogy igen, olyan "jó könyvelőt" keresek/tem aki ismeri a kiskapukat.
nem kell kiforgatni a szavakat, ha illegálisan akartam volna nem itt kérdezgetek kiskapuk után kutatva hanem leíratom valami totál más jogcímen. - de mint láthatja nem szeretnék a Dr. mellé egy priuszt is mire végzek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!