Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha nincs tb és én bemegyek...

Ha nincs tb és én bemegyek igényelni akkor? Lent.

Figyelt kérdés
Ha nincs tb és én bemegyek igényelni az önkormányzathoz hogy szeretném fizetni,akkor kiküldi nekem az apeh a bűntetést amit én nem fizettem eddig?
2011. szept. 20. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Dehogy büntetnek meg. Nincs törvényben, hogy kötelező fizetned... Nem az önkormányzathoz kell bemenni, hanem az Apehhoz, ott kell igényelni formanyomtatványt és csekket.
2011. szept. 20. 09:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy álláskeresőin vagyok és szeretném igényelni hogy az önkormányzat fizesse.Nem küldik ki a fennmaradó tartozásomat,amit nem fizettem tb-t?Mert szerintem igen.
2011. szept. 20. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen a tartozásodat kiküldik. AZt ki kell fizetned.
2011. szept. 20. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:
44%
persze, első még meg is fogják lapogatni a hátát, hogy milyen élelmes volt, hogy eddig nem fizetett. Természetesen a hiányt pótolni kell, az eddig elmulasztott befizetéseket teljesítened kell, erre előbb-utóbb az APEH is fel fog szólítani. Hülyeség, amit az első írt, hogy nem kell kifizetned az elmaradást.
2011. szept. 20. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Büntetés nincsen, az, hogy kell-e elmaradást is fizetni, az aktuális ügyintéző jóindulatán múlik. Nekem simán hagyták, hogy fizessem aznaptól, pedig előtte volt majdnem két év kihagyásom, erre fel is hívtam az ügyintéző figyelmét, de mondta, hogy ha a rendszerben pillanatnyilag rendben vagyok, utólag nem kutakodnak előző időszakokról. Van olyan ismerősöm, akivel meg három évre visszamenőleg kifizettették. Drukkolok, hogy neked is mázlid legyen!
2011. szept. 20. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!