APEH tartozásnál mikor várható, hogy bekopog a végrehajtó?
Most kaptam egy levelet,hogy haladéktalanul rendezzem a tartozásom (100.000 Ft) egy összegben, (Nem fizettem TB-t mikor nem voltam bejelentve)így elkerülhetem a végrehajtást és a további kamatot! De nem tudom egy összegben ezt kifizetni, előbb hívtam őket, részletfizetés nem megengedett! Ilyenkor mit lehet tenni? Ha tovább kamatozik, az nem annyira zavar, mint hogy Rátörnek a szüleimre (állandó lakcímem náluk van).Mikor kezdik meg a végrehajtást?
És ha magamtól elkezdem részletekben kifizetni, az lehetséges? Vagy mit csináljak? Ezért vegyek fel hitelt?
Kérlek segítsetek!
Írj egy levelet, hogy nincs állandó munkahelyed. Ez az összeg pedig veszélyezteti a mindennapi megélhetésedet.
Ha nem vagy bejelentve, még hitelt sem adnak.
Az apeh.hu-n van fenn nyomtatvány, amin kérhetsz részletfizetést, fizetési halasztást, elengedést.
Kérelmezd meg.
Az, hogy telefonon mit mondtak, nem számít.
Nem az fogja elbírálni az ügyed, aki a telefonos tájékoztatást adja.
Magánszemélyeknek könnyebben adják bármelyik fizetési könnyítést, mint vállalkozásoknak.
Az elbírálás ideje alatt pedig nem indítanak végrehajtást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!