Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mennyibe fog ez nekem "fájni"?...

Mennyibe fog ez nekem "fájni"? Nevetséges!

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy levelet hogy 586ft adótartozásom van,amit utaljak át egy bankszámlaszámra. Szerintem az utalás többe kerül mint maga az összeg.
2011. szept. 2. 12:47
 1/7 reptoid ***** válasza:
Rosszul tudod, nem kerül többe.
2011. szept. 2. 12:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Az utalás is 586ft?! Tényleg nem tudom,de akkor is kész röhej. Az utolsó fillérig behajtják az emberen a tartozást,bezzeg ha nekik kell fizetni!
2011. szept. 2. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem pl. ingyen van az utalás, de egyébként sem több 200Ft-nál.
2011. szept. 2. 13:03
 4/7 Beliel válasza:
Én egyszer 23ftal lógtam az otp banknak. Kaptam egy levelet, hogy rendezzem a tartozásom. Mondom megyek teszek fel a számlámra 50 forintot azt csá. Aha... amire beértem a bankba következő nap 1500ft tartozásom lett, mert kiküldtek 2 levelet amiből egyet még meg se kaptam, hogy tartozok ami nekem levelenként 700ftomba került.
2011. szept. 2. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Én tőlük is megkaptam eddig forintra pontosan minndent, mire mondtad a "bezzeg, ha..."-t?

És ha sokallod az utalási költséget, akko rválts számlacsomagot, vagy bankot. Nekem pl ingyen vannak az utalások.

2011. szept. 2. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkább örülj neki, hogy nem kell bírságot is fizetni.
2011. szept. 4. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Fizesd be a számlavezető bankban személyesen így nem lesz költsége az utalásnak.

// am ha van gyereked nyiss a nevére számlát és akkor tudsz ingyen utalni //

2011. szept. 5. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!