Ha egy év alatt bwin-en kerestem kb.7-8 millió forintot azután kell adozzak vagy valami?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 14:56
11/14 anonim válasza:
ja, azt hittem fogadás, mert ahhoz acélsodrony idegek kellenek
12/14 anonim válasza:
Azt elárulnád hogy mennyivel kezdted és milyen téteken játszottál?
Tournamentekre neveztél?
Egy nagyobb összegben nyerted vagy sok kicsivel..
Én is sokat pokerezem de csak kis tétekben de neten mindig lemákolnak..
Élőben teljesen más :)
13/14 anonim válasza:
Már én is írtam volna hogy hogy csináltad, mert ha póker, akkor az OK. Viszont fogadásból nem lehet ennyit csinálni, mert ha a TISZTA nyereséged már eléri a 1.5M-2M forintot, akkor személyes limitet kap az ember, és ezzel megakadályozzák a további nyerést. A személyi limit összege lehet 120 ft is, de általában 10000-50000 ft, ami pl : nekem már kevés. Így nem marad más, mint új számla nyitása, ha megint normál téteket akarok, persze az illető ID-je is megvan.
14/14 anonim válasza:
A kérdésre : ha MB-vel küldted haza, akkor tuti hogy nem lesz semmi gáz. Én sima banki utalással szoktam hazaküldeni a lét, de még abból se volt semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!