Sokan támogatják az állatmenhelyeket, állatvédelemmel foglalkozó alapítványokat az adójuk 1 százalékával?
Sokan. Minden évben az állatvédő szervezetek, és menhelyek kapják arányban a legtöbbet. Sok az állatszerető magyar.
Én azért inkább gyermek-étkeztetésre, meg gyerekrák alapítványnak ajánlottam.
Szia!
Én az elmúlt években a vakvezető kutya kiképzésre költöttem az 1%-omat, mert van onnan egy kutyánk. Szerencsére nincs vak a családban, csak -ezt nagyon sokan nem tudják- a vakvezető kutyusok egy éves korukig nevelő családnál vannak, csak egy éves koruk után kezdődik el a kiképzésük a telepen. Az a kutya aki nálunk volt, nem volt alkalmas a vakvezetésre, így jelképes összegért megvehettük, így maradt családtag.
Magyarországon egyetlen helyen van ilyen kiképzés és ezzel szemben sok vak embernek kéne kutyasegítség, társ.
Így tulajdonképpen én a vakokon segítek de mégis köze van az állatszeretetemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!