Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Az egyetemi ösztöndíj az...

Az egyetemi ösztöndíj az egyéni egészségbiztosítási járulékalapot képező jövedelem? TGYÁS-hoz kellene.

Figyelt kérdés
A munkáltatóm nem kifizetőhely, és TGYÁS-t szeretnék igényelni viszont se a munkáltató se én nem tudom milyen papírokat kellene csatolni. Gondolom a 2 év jövedelmét, viszont én voltam egyetemista is abban a két évben és foggalmam sincs ezt hogy tudom vagy hogy kell igazolnom. A két év alatt több munkáltatónál is dolgoztam, megvannak az adópapírjaim is... annyira gázul van leírva az OEP oldalára minden, hogy szívem szerint kitölteném az összes papírt aztán válogassanak. Valaki tud nekem segíteni?
2009. márc. 25. 14:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!