Tegnap volt a 30. nap, hogy beadtam az adó visszatérítésemhez a papírt, mikor várhatom, hogy küldik a pénzt?
Elvileg 30 napos az ügyintézői határidő, de szerintem a napokban meg fogod kapni, mert ha túl utalják, akkor kamattal együtt fizetik ki...
Ilyenkor ha tudod előre hogy kapsz vissza akkor célszerű minél előbb beadnod a bevallásodat mondjuk februárban már és március elején már nálad is van a visszatérítés összege.
Ha most adtad be május 20-as határidővel vagy környékén akkor bizonyos csúszás elképzelhető, mivel akinak befizetendő adója van rendszerint az utsó nap adja be a bevallását és így rengeteg bevallást kell az adóhatóságnak egyidejűleg feldolgoznia!
Szal ha most adtad fel 30 napja akkor kitartást, bmikor megérkezhet:-)
Nem szeretnélek elkeseríteni de nekem már múlt héten lejárt a határidőm és még mindig semmi.
van akinek állítólag 29 napot késtek. :(
de kitartást neked én is azon vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!