Ki kell töltenem 0853-10 lapot a bevallásomban?
Figyelt kérdés
Belföldi munkáltató esetén?Elöre is bocs de kezdő vagyok!2009. márc. 17. 12:37
1/3 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy tartasz takaritónőt, vagy kertészt, mint magánszemély és nem alkalmi munkavállalói kékkönyvvel foglalkoztatod, akkor igen ki kell töltened, mert te vagy a munkáltatója.
2/3 A kérdező kommentje:
Mármint az én munkáltatóm belföldi,mert az vettem ki hogy csak akkor kell ha nem fizet utánam a munkáltató tb-t,stb.Jól értelmeztem?
2009. márc. 17. 13:07
3/3 anonim válasza:
A csak simán munkaviszonyod van és semmi különös nem kell kitölteni, ez igen speciális esetekre vonatkozik, bizonyos jövedelmek után kell kitölteni, de ezek ritkák, a kitöltési útmutatót elolvasva többre jutsz, mert ezt így nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!