Frissen végzett mérlegképes könyvelő, korábbi gyakorlat és regisztrációs szám nélkül milyen feltételekkel, kinek, mekkora cégnek könyvelhet önállóan?
Hát bátorságod az van... A másik aminek külön örülök hogy frissen végeztél és lövésed sincs kinek könyvelhetsz? hm hmm
elvileg 10 milla árbevétel alatt bárkinek, és egyéni vállakozóknak is. Viszont azért én ezt jól meggondolnám a helyedben. Jó nagy afelelősség, és nem regizett mérlegképesre még biztosítást se tudsz kötni. GYakorlat nélkül könyvelni meg... Hááát... Jelenleg is dolgozik egy friss mérlegképes a kezem alatt, már egy éve hogy friss fél éve van a kezem alatt és még egy kis árrés számolás is gondot okoz... Hát nem tudom... Én 1998 óta vagyok mérlegképes, de önállóan csak 2001-ben kezdtem könyvelni azt is úgy, hogy már a mérlegképest is képesitett könyvelői végzettséggel szereztem, tehát 1995 óta folyamatosan könyvelek, ergo volt addigra hat év szakmai gyakorlatom.
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.
A gyakorlat megszerzése legyen az elsődleges most, és a véleményem szerint egy könyvelőiroda a legalkalmasabb erre, ahol önállóan, de mégis felügyelet alatt könyvelhetsz.
2003 óta vagyok mérlegképes könyvelő, és azóta dolgozom könyvelőirodában, de én még most sem mernék belevágni az önálló könyvelésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!